Секрет тернопільського фотографа: ідеальне фото на мобільний телефон (фото)

Як зробити ідеальне фото на телефон, і як увечері влаштувати денне світло, дізналися тернополяни під час майстер-класу по мобільній фотографії від Юрка Гудя.

Останнім часом у соцмережах доволі часто можна зустріти чудові фото. І в більшості випадків усі думають, що такі світлини роблять на професійний фотоапарат. Однак, доволі часто це не так. І ці світлини виявляється зроблені на мобільний телефон.

unnamed-10
unnamed-10

unnamed-11
unnamed-11

Як робити такі фото навчав у «Medialabi» Юрко Гудь. Він розповів як правильно виставляти композицію, та як краще сфотографувати, аби експозиція була правильна, а тіней було по мінімуму.

unnamed-18
unnamed-18

- Найкраще робити такі фото при денному світлі, однак якщо його немає, а справа термінова, то в якості джерела світла можна використати монітор ПК, або ж ноутбука, - каже Юрко Гудь.

unnamed-17
unnamed-17

Окрім того, учасники майстер-класу дізналися як правильно обробляти фото і побачили приклади кількох цікавих профілів у соціальній мережі «Instagram».

- Сьогодні фотографія відіграє дуже велике значення у житті багатьох людей, адже щодня ми читаємо блоги відомих людей, і практично всі вони підкріплені фото. Також багато фото зараз і в соцмережах. І дуже важливо, щоб ці світлини були якісні, пояснює організатор майстер-класу Оксана Ратушняк.

unnamed-16
unnamed-16

unnamed-15
unnamed-15

unnamed-13
unnamed-13

unnamed-12
unnamed-12

unnamed-19
unnamed-19

Фото автора і Оксани Ратушняк

Вибір читачів за тиждень

Відео