Студенти-медики допоможуть багатодітним сім'ям з Тернополя у незвичайний спосіб (фото)

unnamed-30

Для того, щоб зібрати необхідні кошти на подарунки до дня Святого Миколая і подарувати діткам радість, студенти Тернопільського державного медичного університету організували «благодійний аукціон побачень».

- Такий захід - це хороша нагода зустрітися з приємною тобі людиною, провести час за чашкою кави, а також допомогти діткам. Участь може взяти кожен, - ділиться з нами ініціатор аукціону Віктор Гунька. - Триватиме він до 10 грудня.

unnamed
unnamed

Ідея провести благодійний аукціон виникла завдяки працівникам Тернопільської обласної спілки багатодітних сімей, які звернулися до медичного університету за допомогою.

unnamed-3
unnamed-3

- Умови аукціону надзвичайно прості, адже для участі всього лише потрібно приєднатися до спільноти та розмістити своє фото у відповідному альбомі. Під кожним фото, тобто лотом, охочий придбати побачення вказує свою ціну, - додає хлопець. – По завершенні аукціону, з 11 до 14 грудня, очікуємо оплату лотів.

unnamed-1
unnamed-1

Перерахувати кошти можна буде на картку з нульовим балансом, номер якої повідомлять у спільноті згодом. А оплачені чеки будуть публікувати у обговореннях групи «Оплата лотів». Організатори запевняють, що робитимуть «скріни» з історії поступлень коштів на картку і суми балансу.

unnamed-2
unnamed-2

- Насамперед, - пояснює Віктор, - я очікую на порядність учасників, оплату ними придбаних лотів, а також, щоб наш аукціон допоміг знайти учасникам свою половинку (посміхається).

 

Вибір читачів за тиждень

Відео