Оксана Бучко

Де у Тернополі можна тимчасового скидати сніг?

dscn8914-700x525

Місця тимчасового скидання снігу не включають території поблизу Тернопільського ставу, зазначили під час засідання комісії щодо ліквідації наслідків снігопаду. Ці ділянки затвердили ще на виконкомі у жовтні 2016 року.

Це у парку «Топільче», вул. Дружби-Руська (дамба), парк «Національного відродження» (заїзд з АЗС 2 Укрнафта»), територія кар'єру на вул. Микулинецькій, кар'єру на вул. Пісковій, територія «Савич парку» на вул. Тарнавського та пустиря напроти будинку № 34 А на вул. Текстильній.

На даний час представники комісії контролюють прибирання міста від снігу.  Іде співпраці з підрядниками, які не входять в КП «Теркомуналсервіс». То ж є труднощі із їх фінансуванням, додає голова комісії Ігор Василів.

- «Теркомуналсервіс» - фірма, яка виграла тендер на прибирання Тернополя, не надала відповідної техніки під час снігопаду 13 листопада, - говорить Ігор Василів. - Тепер ми співпрацюємо з іншими підприємствами, яких повинні оформляти під фінансування фірми. Надалі потрібно поділити обслуговування між різними місцевими підрядниками по невеликих ланках міста. Це буде ефективна робота. Бо виходить, що техніка у Луцьку, і все, що ми можемо - це сподіватися, що в Тернополі багато снігу не випаде.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео