На площі Героїв Євромайдану обманюють покупців (фотофакт)

22

У Тернополі, по вул. Медовій, на площі Героїв Євромайдану у одному із супермаркетів жорстоко обманюють покупців, а особливо - пенсіонерів. У магазині «23 Сім експрес-маркет» розставляють подвійні цінники. Для огляду-дешевші ціни, а для розрахунку на касі-дорожчі.

Так, очевидцем даної події, яка трапилася у супермаркеті сьогодні, 3 грудня із літнім чоловіком, ветераном праці, війни, пенсіонером, став один із місцевих жителів Володимир Демчишин. Про дану проблему він написав у « Фейсбуці ».

" Стою в черзі за оплату товару. Перед мною ветеран праці, війни, пенсіонер, розраховується за придбаний товар, йому вибивають ціну і не дають чек. Цей чоловік каже,я заощаджую кожну копійку і вибрав товар, де приставлена ціна до продукту. А ви мене обрахували по іншій - дорожчій ціні. У відповідь: що ви таке говорите, це брехня, ціни на вітринах правдиві і не зчиняйте галас мужчина, ви тут не одні! Я це чую і пропоную разом з товаром мужчини і продавцем підійти і переконатися.І справді - два цінники, а рахують по найдорожчій ціні і каже продавець,та я не знала, я переплутала, я випадково, я продам вам за старою ціною, це не я винна, є керівництво, я на роботі і отримую зарплату, я нічого не вирішую...Мужчина взяв чек, подякував мені і з плачем вийшов на вулицю і каже: за таких негідників мій син загинув! Я поки оговтався від почутого, то від мужчини і слід замело...А я подумав:не щира посмішка радує, а очищена душа, від помислів злих...От і я думаю, а візьму я найдешевший будь який товар і куплю теж. Картина така сама. Їм наплювати на порядність, на репутацію закладу чи на підприємця який тримає цей магазинчик! Мені дають чек за інший товар і за іншою ціною!!! Я до продавця кажу: а там інша ціна на продукт,мені у відповідь посипались нецензура, лайка, хамство, що це я тут роблю провірки і хто я такий, щоб виясняти, я кажу, що я покупець якого ви обманюєте і не тільки мене, а всіх хто заходить в магазин, купуючи товар, ми даємо вам можливість отримати зарплату", - пише обурений пан Володимир.

Для підтвердження несправедливості та обману він подає докази, це - світлини, на яких видно різні ціни на товар.

33
33

44
44

" На такій Європейській площі Героїв Революції Гідності неприпустимо, щоб так пенсіонерам показувати, як молодь плює на патріотизм та виховання! Неприємно ,коли не визнають брехні і говорять, що винен покупець, бо зранку настрій у нього поганий", - застерігає Володимир Демчишин.

11
11

Вибір читачів за тиждень

Відео