Центри зайнятості Тернопілля цьогоріч стовідсотково укомплектували вакансії 153-ох підприємств та установ

Клієнтами служби зайнятості № 1 завжди були і залишаються роботодавці. Саме їм надається широкий спектр послуг, у тому числі з підбору персоналу. Так, цьогоріч центри зайнятості Тернопілля стовідсотково укомплектували подані роботодавцями вакансії на 153-ох підприємствах та в установах Тернопільщини, а на 137 підприємствах таке укомплектування склало понад 50 відсотків. Про це повідомив директор обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Наприклад, зусиллями фахівців Бучацького райцентру зайнятості 235 шукачів роботи забезпечені місцями праці на підприємстві ТОВ «Бучачагрохлібпром». 234 вакансії ТОВ «Компанія «Галичина цукор» заповнені за сприяння Гусятинського РЦЗ. Підгаєцький районний центр зайнятості укомплектував 232 вільних робочих місця в ПП «Калина». Повністю підібрано штат (102 особи) філії ТОВ «Рекс Шуз Мепйкер» фахівцями Теребовлянського РЦЗ. 

При укомплектуванні вакансій за сприяння служби зайнятості роботодавець має ряд переваг. Насамперед, він не витрачає час та кошти на пошук претендентів на вакансії, бо фахівці центрів зайнятості за вимогами роботодавця оперативно підберуть їх з числа людей, які шукають роботу, попередньо домовляться про дату зустрічі з потенційними працівниками на базі підприємства чи центру зайнятості.

Підбір працівників здійснюється як класичним методом аналізу резюме шукачів роботи, так і за допомогою ярмарків вакансій, які служба зайнятості організовує і для одного конкретного, і для кількох роботодавців та запрошує туди безробітних, які відповідають заявленим роботодавцем критеріям.

Фахівці служби зайнятості здійснюють професійний відбір кадрів і з використанням сучасних тестових методик.

Якщо на підприємствах, в організаціях передбачається масове вивільнення працівників, у таких ситуаціях центри зайнятості надають відповідну кваліфіковану інформацію як роботодавцю, так і вивільнюваним працівникам.

До слова, всі послуги служби зайнятості роботодавцям та шукачам роботи безкоштовні.

Вибір читачів за тиждень

Відео