Керівництво військової частини хоче «повісити» на тернополянина кримінальну справу?

wooden gavel and books on wooden table,on brown background

Сили спеціальних операцій ЗСУ та Міністерство оборони вже близько року не дають спокійно жити тернополянину Миколі Сивирину. Чоловік про це розповів на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

- Цікава ситуація, - пише Микола. - З липня 2016 року я суджуся з 73 центром ССО по причині порушення умов контракту військовою частиною. З липня місяця я звертався в Військову службу правопорядку, військову прокуратуру щодо правопорушень вчинених посадовими особами військової частини. Виграли 3 суди проти частини. Результат - командир частини вже четвертий раз намагається порушити хоч якусь кримінальну справу проти мене. Зараз, наприклад, вказує, що йому невідоме моє місце перебування. Тобто 2 липня 2016 року мене незаконно виключили зі списків особового складу вч2492,  не провівши зі мною повного розрахунку - грошовий атестат, продовольчий атестат, документи про безпосередню участь в АТО, не допускали більш як тиждень на територію частини. Змушували підписати підроблені документи!!! В суді представник МО любою ціною намагався припинити розгляд справи, тобто не розібратися по суті, а просто зробити мене дурним. Я, немаючи можливості проживати в Очакові відбув в Тернопіль. Став на облік в ВСП, постійно з'являюся на виклики і тут сьогодні новина - виявляється МО не знає де я знаходжуся!!! Висновок - крім грубого порушення контракту МО свідомо вводить в оману військову прокуратуру, щоб не нести відповідальність за вчинені правопорушення.

Звертаюся до ЗМІ, громадськості, представника Уповноваженого з прав людини з проханням бути присутніми на суді 12 грудня 2016 року для об'єктивного висвітлення ситуації.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео