Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (29)

Виставка метеликів, спортивно-патріотичне свято «Лицарі духу»та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

10 грудня ви зможете відвідати:

У Тернополі триває виставка живих, тропічних метеликів та інших комах. Метеликів та комах можна буде потримати на руках. Співробітники розгорнуто розповідають про кожну тварину, тож виставка обіцяє бути неймовірно цікавою. Діє знижка на групові відвідування.  Переглянути виставку можна в Українському домі «Перемога», що на бульварі Т.Шевченка, 27.  Дорослий квиток: 30грн. Дитячий квиток: 25грн.

У Тернополі відбудеться спортивно-патріотичне свято «Лицарі духу». У програмі: міні-футбол, жим гирі вагою 24 кг правою та лівою рукою, змагання з дартсу серед жінок та чоловіків. До участі в святі запрошений один з найсильніших чоловіків України. Нещодавно це зафіксували представники Національного реєстру рекордів. Василь Шевчук із Хоросткова зумів віджатися від підлоги аж 63 рази за хвилину, при чому зробив він це на двох пальцях рук. Початок – о 10.00 на території 44-ї окремої артилерійської бригади.

У Тернополі у суботу, 10 грудня, о 17.00 в книгарні «Є» відбудеться презентація книжки відомого літературознавця і критика, директора Українського інституту книги Ростислава Семківа - «Як писали класики».

11 грудня ви зможете відвідати:

У Тернопілі триває виставка живих, тропічних метеликів та інших комах.

У Тернополі проведуть турнір осіннього сезону «Серце Залізної волі». Стартуватимуть учасники о 14.00 на театральному майдані. До участі допускаються всі охочі, які мають належну підготовку, не молодші 18 років, та мають власного велосипеда та шолом до нього. Вартість участі – 100 грн.

У Сінема Сіті о 20.10 покажуть український історично-драматичний фільм «Жива», знятий Тарасом Химичем. Сюжет фільму розповідає про молоду дівчину Анну Попович, яка рятуючись від переслідувань МГБ, потрапляє в табір УПА. Вхід – 65 грн.

 У Тернопіль завітає гурт “Dysphoria” із Києва та привезе із собою важкі металеві звуки. Шалений крик виконавців під гітару та баси має викликати захоплення у всіх любителів металу. Концерт відбудеться у Козі. Київський гурт приїдуть підтримати два гурти-побратими із Дніпра та Рівного. Початок – 0 20.00.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео