Відомі тернополяни ходять на побачення за гроші

15492594_1292681237468676_5793626090843630418_n

Тепер, побачення з політиками, бізнесменами чи відомими митцями в неформальній обстановці реальне. Свої ставки можна було  зробити до 10 грудня. В рамках Благодійного аукціону побачень до Дня Святого Миколая, який організували студенти ТДМУ, можна не лише цікаво провести час, а й допомогти дітям-сиротам. Адже кошти за «лоти», що будуть зібрані, підуть на допомогу тим дітям, які їх потребують. Вже починають відбуватись перші зустрічі. Сьогодні відбулась зустріч з відомим тернополянином Віктором Мацикуром.

 

- Сьогодні, в рамках благодійного аукціону до дня св.Миколая, я мала зустріч з чудовою людиною, відомим спортсменом, керівником, тренером, та надзвичайно цікавим співрозмовником Віктором Мацикуром. Дякую за те, що берете участь в таких проектах, за приємну розмову та за прогресивне та позитивне бачення змін, у наші державі, - повідомляє Ольга Данченко.

 - Дякую Олі за підтримку гарної ініціативи. А також за фахову, «спортивну розмову». Приємно, що спорт та тренер з дитинства закладає в нас не тільки наполегливість та роботу на результат, але і людяність та бажання допомагати іншим, - повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук Віктор Мацикур.

Вибір читачів за тиждень

Відео