Віра Олександрович

Тернопілля: порушники штрафами поповнюють казну на мільйони

unnamed (21)

Уже 63 справи про порушення митних правил спрямували до суду із Тернопільської митниці Державної фіскальної служби (ДФС).

Про це повідомили у Головному управління ДФС в області.

- За січень-листопад цього року фахівці нашої митниці склали 136 адміністративних протоколів про порушення митних правил на загальну суму 21 млн 130,8 тис. грн, - каже в. о. начальника Тернопільської митниці ДФС Оксана Антонович. – До того ж,  вилучили предмети правопорушення у 14-ти справах. Попередня їх вартість - 1 млн 571,7 тис. грн.

На митниці загалом розглянули 63 справи про правопорушення. Водночас за постановами фахівців притягнули до відповідальності винних осіб із застосуванням штрафів на загальну суму майже 7,1 млн грн.

- За результатами роботи митниці протягом 11 місяців, від сплати штрафів у справах про порушення митних правил до бюджету перерахували 357,5 тис. грн, - додає вона.

До суду передано справи на суму 21 млн 114,6 тис. грн. Там винесли постанови про накладення адміністративних стягнень, у тому числі із застосуванням конфіскації товарів, на суму 17 млн 930,4 тис. грн.

Фото з відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео