Тернопільський м’ясокомбінат став Народним брендом (відео)

MVI_0069.00_00_44_06.Still001

Традиційний щорічний конкурс «Народний бренд-2016» завершився у Тернополі. Нагородження кращих виробників споживчих товарів та постачальників послуг відбулося 13 грудня.  

Цього року конкурс народного вибору лідерів у сфері бізнесу провели уже вдванадцяте.  Участь у голосуванні взяли понад 6 тисяч тернополян. Вони визначили переможців у 45 номінаціях.

[embed]https://youtu.be/8LAzHa2_Ylg[/embed]

Організатор конкурсу «Народний бренд» у Тернополі  Юрій Штопко:

- Голосують тернополяни, які користуються тими чи іншими послугами, магазинами, торговими марками, і вони віддають перевагу, лояльність за ті чи інші компанії.

Свою першу нагороду отримав «Тернопільський м'ясокомбінат» за перемогу у номінації «Виробник продовольчих товарів». І хоча підприємство тільки нещодавно відновило своє виробництво, та за рік роботи уже встигло завоювати довіру тернополян.

Віктор Малюта, директор відділення «Тернопільський м’ясокомбінат»:

- Я вважаю, що це заслуга всього колективу, який від самого початку відновлювальних робіт доклав всіх зусиль для створення якісної продукції, яка подобається тернополянам, і не тільки. Це перша нагорода, яку ми отримали, як аванс, щоб йшли  далі і досягали ще більших успіхів.

Партнером конкурсу «Народний бренд-2016»  стала компанія «Агропродсервіс».

Генеральний директор компанії «Агропродсервіс» Іван Чайківський:

Такі заходи потрібно робити: це для нашої області дуже важливо. Це спілкування із виробниками, якісь певні знайомства, нові комунікації та контакти.

Іван Чайківський вважає, що заходи подібного роду дуже важливі, адже сприяють покращенню якості товарів та надання послуг, і звичайно допомагають виявити кращих серед кращих.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео