В Тернополі провели аналіз програми підтримки сім’ї та молоді на наступних три роки (фото)

unnamed (17)

Вчора, 14 грудня, відбулося засідання Молодіжної міської ради. Основними питанням цієї сесії були: конкурс проектів для інститутів громадянського суспільства від управління у справах сім’ї, молодіжної політики та спорту і обговорення програми підтримки сім’ї та молоді в Тернополі на 2016-2019 роки.

Члени правління громадської організації «Молодіжний центр розвитку «МІСТ» Христина Біла та  Мар’яна Гевко аналізували дану соціальну програму. На основі їхнього аналізу було сформульовано декілька проблем, зокрема - це відсутність конкретики та логіки програми, а також проблема прозорості щодо реалізації даної програми.

unnamed (16)
unnamed (16)

Сесію відвідав Олександр Солонтай, експерт та керівник програми практичної політики в Інституті Політичної Освіти. Чоловік розповів про специфіку роботи  інституту, про можливості та знання, які можна отримати, а також поділився своїм досвідом роботи у молодіжному секторі.

unnamed (18)
unnamed (18)

Також до молодіжних депутатів Тернополя завітав координатор проекту «ЗнайМО» Сергій Васильків, який ознайомив молодіжний актив міста з концепцією майбутнього заходу, запросив громадські організації та органи студентського самоврядування до участі. Мета - залучити молодь до громадської активності а також налагодити комунікацію між існуючими ГО.

unnamed (20)
unnamed (20)

Не менш важливим було запрошення до участі в благодійній акції «Миколай про тебе не забуде», адже координатор даного проекту у нашому місті  Степан Горбик вкотре закликав молодих тернополян допомогти створити свято для дітей та прийти на Фабрику Святого Миколая. Повідомив, що робота знайдеться для кожного, адже напередодні 19 грудня потрібно якнайбільше помічників. Депутати Молодіжної міської ради зі своїми організаціями підтримали цю хорошу акцію і принесли канцелярські приладдя та солодощі для дітей.

unnamed (19)
unnamed (19)

Фото автора

 

Вибір читачів за тиждень

Відео