Віра Олександрович

У Тернопільській міській раді влаштували «проводи» (фото, відео)

unnamed (8)

Новим головою фракції ВО «Свобода» у Тернопільській міській раді сьогодні, 16 грудня, став Назарій Редьква. Про таке рішення політиків на сесії повідомив особисто міський голова Сергій Надал.

Про те, як почалося засідання, читайте ТУТ.

unnamed (6)
unnamed (6)

Власне, ця новина нікого не вразила, адже колишнього голову фракції Романа Навроцького усунули з посади ще у листопаді, а з крісла керівника міської організації «висадили» ще раніше. Причина, начебто, - у порушенні партійної дисципліни. Втім, навіть новина про зміщення свободівця порушила звичний порядок роботи на сесії. Колеги депутата із різних фракцій влаштували для нього справжній «випускний» чи «проводи». І це було доволі цікаво. Навіть із спільним фото.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=kN7QnZ93zA8&feature=youtu.be[/embed]

- Бути керівником фракції – непросто, але ти такий чоловік, із яким можна посперечатися, аби дійти кращої думки, - каже Іван Сороколіт, який добрався до мікрофона на трибуні. – Гадаю, нам усім варто тобі подякувати за розуміння.

unnamed (7)
unnamed (7)

До слова, Назарій Редьква свого часу кілька місяців обслуговував місцевий осередок ВО «Самопоміч», працюючи юристом. Лише за рік роботи у раді новоспечений свободівець зробив карколомну кар’єру. Подейкують, він є родичем водія-охоронця самого Тягнибока. Натомість Роман Навроцький останнім часом неодноразово висловлював свої думки і позицію, які не співпадали із лінією, яку веде Сергій Надал.

Про решту рішень, ухвалених депутатами, читайте на «Терені» згодом.

Фото і відео автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео