Працівник атомної електростанції приїде до Тернополя презентувати власну збірку

X8uZ45L7ZpI

Другу поетичну книгу Сашка Обрія «І.ДЕ.Я» вже полюбили читачі з восьми міст України,  наступним на черзі - Тернопіль.

Олександр Кучеренко (Сашко Обрій) - родом з Миколаївщини, з міста Южноукраїнськ. За фахом хлопець - атомник (працює на Южноукраїнській АЕС), але бездоганно поєднує дві справи – роботу за покликанням і написання поезії.

rISSTVfZ6WI (Copy)
rISSTVfZ6WI (Copy)

Свій творчий шлях Сашко почав ще під час навчання в університеті:

З 2011 року активний учасник міського клубу поетів «Колібрі», в альманахах якого друкується щорічно (з 2011 р.);

2015-й рік став для Сашка значущим: 1 місце в обласному конкурсі молодих літераторів Миколаївщини «Золота арфа», перша збірка віршів «Абетка юності», лауреат Всеукраiнської лiтературної премії ім. Василя Симоненка в номінації «За першу поетичну збірку», прийнятий до лав НСПУ.

Останнiм часом Сашко Обрій бере активну участь у літературних конкурсах та вечорах.

Довідка. Збірка «І.ДЕ.Я» складається з трьох розділів: насіння, дерево та яблуко (і +де + я). До першої частини увійшли обрані вірші з дебютної книги автора в новій редакції. Другий розділ вміщує переважну більшість римованих творів, написаних Олександром за останні два роки. «Яблуко» ж складається виключно з верлібрів.

Книга наповнена урбаністичними сюжетами, котрі постійно переплітаються з образами природи. Сам Сашко вбачає вихід у поступовому відродження зв’язку людини з природою, частковому, а то й повному, поверненню до витоків – гармонійного співіснування людини та природи.

Презентація відбудеться у галереї «Бункермуз» 20 грудня. Початок о 18:00

Вхід вільний.

Вибір читачів за тиждень

Відео