На реконструкцію доріг у Тернопільській області можливе залучення 500 млн грн (відео)

630_360_1440214680

Предметом уваги з боку вищого керівництва Держави до Тернопільщини є те, що область покращує показники інвестиційної привабливості, розвитку промисловості, зростання валової продукції та розширення потужностей у сільському господарстві та інших галузях.

Про це зазначив Голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Також він повідомив, що за результатами візиту на Тернопільщину Президент України Петро Порошенко дав ряд окремих доручень.

«Зокрема Президент дав доручення що стосується розвитку інфраструктури військових частин 44-ї бригади у Чорткові та Теребовлі. Крім того стоїть питання щодо залучення додаткових 500 млн грн на реконструкцію доріг в Тернопільській області», - повідомив Степан Барна.

За його словами, такі перспективи для Тернопільщини можна вважати своєрідним подарунком до Нового року.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко цього року двічі побував на Тернопільщині – з робочим візитом Глава Держави приїздив 11 січня та 14 грудня.

Також впродовж вересня-грудня в Тернопільській області з робочими візитами побували: міністр юстиції Павло Петренко, віце-прем’єр міністр України Павло Розенко, Віце-прем'єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, Прем’єр міністр України Володимир Гройсман.

[embed]https://youtu.be/ZBc-NiJx0WA[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео