Віра Олександрович

Турботу про хворих дітей взяли на себе тернопільські податківці (фото)

unnamed (17)

Смачні гостинці від святого Миколая отримали вихованці Мельнице-Подільського дитячого будинку-інтернату.

Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС)  у Тернопільській області. Напередодні Дня святого Миколая до обласного комунального дитячого будинку-інтернату навідалися співробітники податкової міліції ГУ ДФС в області.

unnamed (18)
unnamed (18)

- У цьому закладі перебувають близько вісімдесяти вихованців, які через свої хвороби не можуть сприймати світ таким, яким він є насправді, - кажуть у податковій. - Працівники інтернату роблять усе, аби життя дітей було яскравішим, але їм складно здійснити це самотужки. Тому офіцери податкової міліції вирішили розділити із ними турботу про хворих дітей, оскільки у такий спосіб проявляються людяність, співчуття та милосердя.

Вони привітали вихованців дитячого будинку із прийдешніми святами і передали їм від святого Миколая солодощі, фрукти, одяг, взуття, іграшки та інші необхідні речі. Діти із захопленням приймали кольорові подарунки. А найкраща віддяка за отримані презенти  - дитяча радість і щирі посмішки, вважають офіцери податкової міліції.

Фото, надані Відділом організації роботи ГУ ДФС в області

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео