Договір між владою, бізнесом та суспільством

3S6oMn18Q90

Почаївській громаді пропонують на розгляд стратегію розвитку на 10 років. Із проектами можна ознайомитися на сайті Почаївської міської ради. «Шановні жителі Почаївської громади, представляємо Вам на розгляд проект Стратегії розвитку Почаївської міської об’єднаної територіальної громади на 2017 – 2027 роки, SWOT-аналіз Почаївської МОТГ та Оцінка готовності Почаївської МОТГ до реалізації Стратегії розвитку», – йдеться у звернені.

У майбутньому автори проекту бачать Почаївську об’єднану громаду територією ініціативних, небайдужих і відповідальних людей, життєздатною та економічно успішною, з чистою екологією, відновленими природними ресурсами, сучасною транспортною та комунальною інфраструктурою, розвинутою рекреаційною сферою, яка спрямована на всебічний культурний та духовний розвиток людини.

Як повідомив «Реально» Почаївський міський голова Василь Бойко, «Стратегія розвитку Почаївської міської об’єднаної територіальної громади на 2017- 2027рр.» розроблена за сприяння громадської організації «Гуртом» та Міжнародного фонду «Відродження». Керівником проекту від Почаївської міської ради став 28-річний маркетолог, заступник міського голови Андрій Чубик.

Ініціатори проекту узяли за зразок і адаптували підхід Стратегії сталого розвитку «Україна – 2020» для Почаївської МОТГ, в якості засобу та головної передумови реалізації якої вбачають суспільний договір між владою, бізнесом та громадянським суспільством, який визначає зону відповідальності для кожної з сторін. Повідомляє Олена Ілинич

Вибір читачів за тиждень

Відео