Коли бачиш наших хлопців на передовій – забуваєш про всяку втому (фото)

vEmCIbtdTyE

Українське козацтво, Кременецький осередок. Виїхали представники від Кременецького, Тернопільського, Городоцького, Хмельницького осередків козацтва, представники спілки афганців та офіцерів. Догрузили в м.Хмельницький волонтери «Патріоти України», які передали сухі борщі та «гарячі кухлики».

Також було багато адресних посилок. Все було доставлено. Вчора повернулись від наших бійців. Словами не передати їх реакцію про наш приїзд. По всі Світлодарівській дузі бійці отримали подарунки до Миколая.

- Ми відвідали 72, 54, 44, 95 бригади, ДУК, були в Луганскому, Попасні, Авдіївці, та багато інших населених пунктів. В загальному двома бусами завезли коло 7 тон допомоги. Наш бус наїздив коло 3500тис км., повернулись додому стомлені, але задоволені. Коли бачиш наших хлопців на «передку» які нас зустрічають – забуваєш про всяку втому, заради такого хочеться працювати з подвійною енергією. А коли чуєш що обстріляли позицію на якій ти був вчора, чи декілька годин назад і є загиблі, то таке враження що ти втратив рідну тобі людину – сльози виходять на очі. Тільки вчора сидів з ними пив чай, жартували, а зараз їх вже немає. Давайте всі об’єднаємось заради наших хлопців, повідомляють волонтери.

1lCkV7jUeLs
1lCkV7jUeLs

FhxWi2tYLms
FhxWi2tYLms

hrcl7atoq6k
hrcl7atoq6k

KatEWnGf38c
KatEWnGf38c

t0KIITnY_Do
t0KIITnY_Do

Вибір читачів за тиждень

Відео