З 20 грудня тернополяни можуть отримати безкоштовні юридичні консультації

Безкоштовна правова допомога ГО Рідна Земля

Відучора, 20 грудня, тернополяни та жителі області мають можливість звернутися до юристів безкоштовно. ГО «Всеукраїнське об’єднання Рідна Земля» створює центр для надання безоплатної правової допомоги у Тернополі.

В приміщенні офісу ГО «Всеукраїнське об’єднання Рідна земля», що розташований у місті Тернополі на вулиці Живова, 15-Б, в офісному центрі «Кристал», поблизу ТЦ «Орнава» у будні дні усі бажаючі можуть звертатися за безкоштовною юридичною допомогою.

Консультації надаються за попереднім записом по телефону в офісі ГО «Всеукраїнське об’єднання Рідна земля» (кабінет №23).

Основні питання, з якими вже сьогодні найчастіше звертаються тернополяни це – створення ОСББ, оформлення субсидій, допомога при оформленні пенсій та інших соціальних виплат, а також звернення захисників України (учасників АТО) щодо наявних пільг та можливості отримання земельних ділянок.

Пам’ятайте, згідно з частиною першою статті 59 Конституції України кожен має право на правову допомогу. У випадках, передбачених законом, ця допомога надається безоплатно.

ГО «Всеукраїнське об’єднання Рідна Земля» надає безоплатну правову допомогу, яка включає такі види правових послуг, як забезпечення доступу до правової інформації; надання консультацій і роз’яснень з правових питань, складення заяв, скарг та інших документів правового характеру, а також надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

Отримати таку допомогу має право кожен: звернутися за наданням зазначеної допомоги мають право не лише громадяни України, а й іноземці, особи без громадянства та біженці, тобто, усі особи, які перебувають на території України.

Сторінки ГО у соціальних мережах:

facebook.com

facebook.com

vk.com

vk.com

instagram.com

Сайт :

ridnazemlya.com

Контакти:

Тернопіль, вул. Живова 15-Б, ТОЦ″ Кристал″, офіс №23, 46000 Україна

+38-097-055-05-06

ridna.zem@gmail.com

 

Вибір читачів за тиждень

Відео