Новорічний подарунок слухачам (відео)

ummagma_1___photo_credit_alexander_kretov_650x410

Музиканти сподіватися, що їх нову пісню тепло сприймуть українські слухачі Україно-канадський дует Ummagma записав мрійливу пісню з легендарною британською електронною групою A.R. Kane.

За словами лідера A.R. Kane Руді Тамбали, який зробив два ремікси на пісню «Winter Tale», українсько-канадський тандем вразив його до глибини душі.

«Звучання Ummagma виявилося настільки кайфовым, що мені довелося купити нові студійні монітори, щоб переконатися, що у мене немає галюцинацій. Якби Underworld або The Chemical Brothers заспівали їх пісню »Lama«, вона б стала класикою», - заявив британець.

Цікаво, що спочатку планувався випуск синглу на 12 січня, але у музикантів «просто не було сил терпіти стільки», тому і було прийнято рішення викласти «Winter Tale» у вільний доступ. Послухати запис можна ТУТ.

«Таким чином ми вирішили зробити новорічний подарунок і слухачам, і собі. Особливо хотілося б, щоб цю пісню тепло сприйняли в Україні», - сказав учасник дуету Олександр Кретов.

Ummagma - це українсько-канадський дует Олександра Кретова з Кременця Тернопільської області, і Шони Макларнон з Торонто. Після першої зустрічі в Москві, вони переїхали в Україну під час Помаранчевої революції і створили студію звукозапису в Кременці.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=hb4WxVTJPeY[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео