Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (23)

Щотижневий забіг runday, чемпіонат з кікбоксингу та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

24 грудня ви зможете відвідати:

24 грудня, о 09.30, відбудеться щотижневий любительський забіг на 5 км. Що таке Runday? Це регулярні забіги довжиною 5 км, які є абсолютно безкоштовними і необмежені віком, а також рівнем тренованості учасників. Це змога знайти однодумців, або приєднатися до сім'ї любителів бігу. Чому саме 5 км? Це середня дистанція, яку можуть подолати усі учасники.

У Тернополі відбудеться чемпіонат міста з кікбоксингу. Змагання будуть проходити 24 та 25 грудня у спортивному комплексі «Ринг», початок о 10:00.

25 грудня ви зможете відвідати:

У Тернополі відбудеться чемпіонат міста з кікбоксингу. Змагання будуть проходити 24 та 25 грудня у спортивному комплексі «Ринг», початок о 10:00.

Музичну комедію «Ніч перед Різдвом» за М. Гоголем покажуть у Драмтеатрі у період новорічно-різдвяних свят. Сценічна редакція В. Жили. Початок – о 19.00

Тернопільських дітлахів запрошують на культову виставу «День народження свинки Пеппи». Початок о 18:00. У Палаці культури Березіль для дітлахів неймовірний сюрприз до Нового року - веселе та незабутнє шоу від Свинки Пеппи.

Традиційно під завісу року Тернопільська обласна філармонія запрошує на концерт «Новорічна імпреза». Початок о 18:00. Квитки - у касі філармонії. Довідки за телефоном: 52-61-09, 52-07-48.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео