Тернополянин у суді виграв справу проти військової частини

MOLOTOK

Про справу Миколи Сивирина «Терен» вже писав. Чоловік «воює» з силами спеціальних операцій ЗСУ та Міністерством оборони майже рік. А все це – через дії керівництва військової частини - польова пошта В2492.

12 грудня 2016 року відбувся черговий суд, на якому чоловік намагався добитися справедливості щодо порушення умов контракту військовою частиною. Відтак, лише вчора Микола Сивирин повідомив про те, що «Тернопільський окружний адміністративний суд в справі Миколи Сивирина проти МО і військової частини В2492 (73 центр ССО) виніс постанову визнати дії військової частини - польова пошта В2492 ПРОТИПРАВНИМИ», – про це чоловік написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Сив
Сив

А також зазначив, що Тернопільський окружний адміністративний суд в справі «Петро Осадца» проти МО і військової частини В2492 (73 центр ССО) виніс постанову визнати дії військової частини - польова пошта В2492 ПРОТИПРАВНИМИ.

- Наступний наш крок - звернення до Міністра Оборони України. Вже маємо фактаж щодо систематичних порушень Законодавства України 73 центром ССО, - каже Микола.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео