Тернополяни дізналися «ключові аспекти допомоги прийомним родинам» (фоторепортаж)

І3 (Copy)

Минулого тижня у приміщенні Служби у справах дітей відбувся навчальний семінар, під час якого прийомні батьки, психологи, наставники, соціальні працівники та співчуваючі дізналися якої саме допомоги потребують прийомні родини, які прийняли на виховання дітей-сиріт.

Місцевий організатор - Ілона Трикоз поділилася враженнями від заходу, та розповіла скільки батьків відвідали навчально-пізнавальний семінар у Тернополі:

Абсолютний і повний аншлаг був цього разу на нашому черговому тренінгу «Ключові аспекти допомоги прийомним родинам». Завдяки співпраці з Тернопільськими міською та обласною Службами у справах дітей на тренінг прийшло більше 50-ти прийомних батьків, усиновителів, представників соціальних служб, психологів. Дякуємо нашим лекторам - представникам «Інституту Травми розвитку дитини», начальникам та працівникам Тернопільської обласної та міської Служб у справах дітей за відкритість до співпраці та за стількох запрошених, а також велика подяка благодійному фонду «Майбутнє сиріт» та ГО «Нова надія», за смачні обіди у ресторані «Бункермуз».

Завдяки відгукам людей після тренінгу, черговий раз переконалась, що праця наша не марна. Обов’язково будемо продовжувати.

І4 (Copy)
І4 (Copy)

І2 (Copy)
І2 (Copy)

І1 (Copy)
І1 (Copy)

Фото з особистого архіву Ілони Трикоз

Вибір читачів за тиждень

Відео