Пенсіонери в грудні отримають пенсію за січень (відео)

385043444

Пенсію за січень пенсіонери Тернопільщини можуть отримати ще в грудні. Відповідне рішення прийняв український Уряд, аби новорічні свята не завадили своєчасно провести виплати. 

Зазвичай пенсії в Україні виплачуються щомісяця у період із 4 по 25 число в установлену дату виплати, яка відома кожному пенсіонеру індивідуально. Аби забезпечити своєчасну виплату пенсій з урахуванням святкових і вихідних днів на початку 2017 року, Уряд вирішив, що частково пенсію за січень наступного року буде виплачено у грудні 2016-го, повідомляє  tv4.

– Пенсіонерам, які отримують пенсію через банківські установи і мають дату виплати пенсії в 4 по 15 січня 2017 року включно, пенсія на їх банківський рахунок буде зарахована у період з 27 по 29 грудня. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=VeVtf-ASlic[/embed]

Пенсіонерам, які отримують пенсію через поштові відділення, і мають дату виплати пенсії з 4 по 10 січня 2017 року включно, пенсія буде виплачуватись починаючи з 27 грудня. Уже сьогодні розпочато фінансування поштових відділень, – розповідає перший заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Тернопільській області Алла Якубовська.

Пенсіонери, які з якихсь причин не отримають пенсію за січень 2017 року на поштових відділеннях в останні дні грудня, зможуть отримати її починаючи з 5 січня.

– Для пенсіонерів, які отримують пенсію через банківські установи і мають дату виплати пенсії з 16 по 25 січня або через поштові відділення і мають дату виплати пенсії в 11 по 25, пенсія буде виплачуватись у звичному режимі в установлені дати виплати, – каже Алла Якубовська.

Вибір читачів за тиждень

Відео