Що чекає на тернополян у новорічну ніч? (відео)

НОВИЙ РІК

У новорічну ніч громадський транспорт Тернополя курсуватиме до 4-ї ранку за теперішніми цінами. А вже з 10 січня вартість проїзду у громадському транспорті міста зросте, таке рішення прийняли сьогодні під час засідання виконавчого комітету. Також затвердили зміни подачі гарячої води: 31 грудня і 1 січня воду подаватимуть впродовж доби. Крім того, у тернопільській міськраді нагадують: у Тернополі заборонене використання піротехнічних засобів та розпивання і продаж алкоголю на вулиці після 22-ї години.

– Зокрема будуть курсувати автобуси по маршрутах: 6, 8, 13,15, 16, 19, 22, 25. Також автобуси по маршруту №5 і №11. Люди матимуть можливість доїхати з центральної частини міста у всі напрямки і вернутися назад на свій мікрорайон, – каже Сергій Надал.

Новий рік біля ялинки без алкоголю і піротехніки, таке рішення серед іншого затвердили під час засідання виконкому. В мерії нагадують: у Тернополі заборонено використовувати піротехнічні засоби до закінчення АТО, алкоголь на ярмарку “Зимове містечко” продаватимуть лише до 22-гої години, повідомляє tv4.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=iIA4F2wn5tw[/embed]

Вибір читачів за тиждень

Відео