Кубок області з спортивного туризму

yf1DtmJIz4U

У Почаївському будинку дитячої творчості та спорту проходив Відкритий кубок області зі спортивного туризму в закритих приміщеннях «Почаївська зима». Ані погана погода, ані вірусні захворювання не стали на заваді для спортсменів з усього регіону. Участь взяли представники з Львівщини, Хмельниччини, Тернопільщини. Загалом 27 добре підготованих команд у чотирьох вікових групах - молодша, середня, старша та дорослі. 

Зустрічали гостей радісно, адже як і діти так і керівники уже давно стали хорошими друзями, так як доволі часто пересікалися на різних змаганнях. Проживали гості у Почаївському будинку дитячої творчості та спорту, тренувалися також тут (у кабінеті гуртків спортивного туризму та спеціально облаштованій спортивно-туристичній зоні ), повідомляє Типовий Кременець.

Змагання пройшли на високому рівні. Дружня атмосфера панувала на протязі двох днів, проте і дух суперництва не залишав спортивний зал ні на хвильку. Уже в перший день після перемоги команди Почаївського будинку дитячої творчості та спорту у молодшій групі стало зрозуміло, що почаївчани уміють не тільки організувати теплий прийом, проте й показати високий клас майстерності у своєму виді спорту. Другий день змагань також не залишив нас без трофеїв. У середній групі наша команда виборола ІІ місце, а у старшій завоювала заслужене І місце. Переможці отримали кубки, оформлені в Українському стилі, грамоти та медалі. Кожна команда – учасник отримала у подарунок ексклюзивну новорічну декоративну кульку, виготовлену керівниками Почаївського будинку дитячої творчості та спорту на пам’ять про наш заклад та чудові змагання.

Ми вітаємо всіх учасників трьох вікових груп команди Почаївського будинку дитячої творчості та спорту « Екліпс » та їх керівників Белькова Ю.А. та Безкоровайного Д.Г. з хорошим результатом та бажаємо досягати ще більших висот у спортивній сфері.

Вибір читачів за тиждень

Відео