Найкращі вечірки року у Тернополі

unnamed (19)

Як провести останній день у році та де зустріти Новий рік. ТЕРЕН підготував для вас підбірку найкращих заходів та вечірок, що відбудуться 31 грудня у Тернополі

Тернополян запрошують на виставку «Дідух - різдвяний дух», що триває в Українському домі «Перемога». Це виставка різдвяної атрибутики викладачів та вихованців Тернопільського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді в рамках міського конкурсу «Різдвяне диво».

Один з найулюбленіших клубів тернопільської молоді Allure, у новорічну ніч влаштовує шалене шоу, із спецефектами та цікавими конкурсами. Якщо і відсвяткувати Новий рік на всі 100, то тільки у веселій компанії Allure. Вхід для жінок -100 грн, для чоловіків – 120 грн.

РК «Maxim» запрошує на грандіозне святкування Нового року. Збираючи компанію варто не забути ще й про хороший настрій.

Кажуть: «Як Новий рік зустрінеш - так його і проведеш». Тернополян запрошують зустріти Новий рік 2017 в царстві Снігової королеви у «Бункермузі». Вхід – 100 грн.

НК «Riverpool» підготував неймовірну програму святкування, для своїх гостей. Неймовірна кількість сюрпризів та багато позитиву.

На тернополян чекає "Відеоконфеті 2017». Новорічна відеопрограма 31.12 2016- 01 .01. 2017рр. з 22.00 год. до 04.00 год. На Театральному майдані.

Тернополян запрошують на неймовірне святкування Нового року у Коза-бар. 31 грудня усі гості приховають своє обличчя за маскою. Цілу ніч звучатимуть кращі новорічні хіти, а також хіти року. Публіку будуть розважати кращі фахівці-діджеї. Вхід у масці - 100 грн, без - 200 грн (маску отримаєте в подарунок).

Тернополянам пропонують завершити Старий рік із хорошим настроєм та провести 2016 рік із приємними спогадами. 31 грудня відбудеться масовий маскарадний забіг. Обов`язковою умовою участі є біла борода. На забіг запрошуються усі. Аби відсвяткувати з великим азартом можна брати домашніх улюбленців та вдягати їх у новорічні костюми. Розминка починається о 9.30.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео