Що віщує рік Вогняного Півня (відео)

a1e0bc84f4e494d008d028b48726f01a

Зовсім скоро закінчиться 2016 і розпочнеться 2017 рік. За Східним календарем – це рік Червоного Півня.  Цікаве про людей, які народилися під цим знаком, і рекомендації для усіх, як краще відсвяткувати сам Новорічний вечір.

2017 рік за Східним календарем – рік Червоного Вогняного Півня. Це десятий за рахунком східний звір. Дуже яскравий, зухвало гарний Півень ніколи не сидить без діла, – все навколо нього повинно кипіти і вирувати! Півень, тим більше Вогняний, символізує Сонце, так як саме з його раннього ранкового співу починається новий день, повідомлє tv4.

Люди, які народилися у рік Вогняного Пвіня, наділені сміливістю, вірністю, добротою, гідністю та доброзичливістю. Цікаво те, що Півень любить командувати і роздавати поради упереміж з критикою направо і наліво, а сам, при цьому, дуже гостро реагує на зауваження на свою адресу.

А завоювати серце Півня можна неприкритими лестощами і відвертої похвалою. Це пояснюється тим, що за своєю природою Півень завжди повинен бути на очах, в центрі уваги. Інакше цей строкатий знак просто зачахне без належної уваги.

– Треба бути стриманим, терпеливим до деяких подій. Хоч півень ходить, він є страж порядку. Не треба допускати хаосу, ніякого бруду. Чисто, акуратно до всього ставитися і все, – розповідає астролог Іван Круп’як.

Щодо зовнішнього вигляду, то астрологи радять на саме святкування Нового 2017-го року і протягом нього, одягати щось яскраве. Ефектність дуже імпонує півню. Для святкового столу також варто підібрати прикраси із червоними та золотими мотивами з натуральних тканин.

Для того, щоб все у вас вийшло гарно і зі смаком, не обов’язково стелити на стіл тільки червону скатертину. Можна розбавити ці тони яскравими фарбами і білими серветками. А ще романтичний настрій допоможуть створити красиві свічки. В жодному разі не можна використовувати на столі пластиковий посуд. Найкраще віддавати перевагу глині, фарфору або ж дереву. Якщо ж говорити про кольорову гаму, то тут підійдуть зелені, червоні або ж сині тарілки.

Стіл прикрасили та засервірувати- пів справи, а що приготувати для зустрічі Нового 2017 року? Тут варто подумати про те, що сподобалось би Півневі, а ще буде смачним і апетитним для всієї родини. Тож на столі має бути багато зелені, овочів, фруктів та злаків. Якщо ви хочете виділити ці злаки по-особливому, тоді прикрасьте ними будь-які салати або інші страви! Виглядати вони будуть дуже яскраво і гарно, а головне – апетитно. Вівсянка, пшоно, рис на вашому столі означатимуть багатство! Пам’ятайте, що півень – це дуже ненажерлива домашня тварина, яка любить, щоб його їжа була смачною і різноманітною. Щодо запеченої курочки чи іншої птиці на святковому столі, то цьогоріч краще таких став не подавати. Із рекомендованих напоїв – то це може бути червоне вино чи парочка фруктових коктейлів.

– Вогняний півень – значить дуже активний. Вогонь це космічна енергія. Наповнена різними цікавими ідеями, – каже Іван Круп’як.

Ваш Новорічний стіл 2017 повинен бути не тільки різноманітним, смачним і апетитним. Готуючи для себе і своєї сім’ї, пам’ятайте про їхні смаки, побажання та улюблені страви. Не варто занадто зосереджуватися на якихось спеціальних правилах і умовності, проявляйте в усьому свою неповторну оригінальність і фантазію. Саме вона може допомогти вам правильно вибрати святкове меню і вірно оформити новорічний стіл!

Вибір читачів за тиждень

Відео