Олег Снітовський

Європа та США вподобали ялинкові іграшки з Тернопільщини (фоторепортаж)

unnamed (10)

Близько 300 тисяч ялинкових скляних іграшок відправило цього року ТОВ «Орбітал» з райцентру Теребовля

- Ринок збуту продукції, як і в попередні роки, досить широкий – Польща, Франція, Великобританія, Німеччина, Італія, Австрія, Угорщина. Оригінальні ялинкові прикраси із понад 170 декоративними малюнками охоче купують і в США та Канаді. Німецьке обладнання, екологічно чиста сировина дозволяють нашим працівникам створювати ексклюзивні новорічні прикраси для замовників із різних країн, - розповів кореспонденту «ТЕРЕНу» керівник підприємства Олександр Дзюбан.

За його словами, ще декілька років значну частину новорічної продукції відправляли в Росію Але з початком агресії усі зв’язки із російськими партнерами розірвано. Натомість, знайдено нові ринки збуту в Європі та Америці. Хоча, наприклад, у Польщі є близько 200 виробників ялинкових іграшок, там охоче купують саме українську продукцію. Причина – нижча ціна, висока якість, екологічно чисті матеріали та ексклюзивність оригінальних іграшок. Характерно, що перед Новим роком на складах підприємства практично немає готових виробів. Завдяки міжнародним бізнес-контактам, усе замовлене доставлено споживачам.

unnamed (2)
unnamed (2)

…У кожній скляній іграшці з Теребовлі є щось особливе й зворушливе. І так хочеться, аби їхній теплий відблиск приніс у кожну домівку, куди вони потраплять – щедрість і  радість, любов та злагоду у Новому році…

unnamed (3)
unnamed (3)

unnamed (4)
unnamed (4)

unnamed (6)
unnamed (6)

unnamed (7)
unnamed (7)

unnamed (8)
unnamed (8)

unnamed (9)
unnamed (9)

unnamed (11)
unnamed (11)

unnamed (12)
unnamed (12)

unnamed (13)
unnamed (13)

unnamed (14)
unnamed (14)

unnamed (15)
unnamed (15)

   Фото  автора

Вибір читачів за тиждень

Відео