Тернополянку хотіли обдурити на 5 тисяч гривень (фото)

81K9ypOYNDL._SL1500_

На пошту ТЕРЕНу прийшов лист від постійної читачки Світлани. Жінка розповіла, що на сайті ОLХ  її хотіли обдурити на 5 тис. грн.

За словами пані Світлани, вона знайшла оголошення про продаж фотоапарата Сanon 600d за 5 тисяч гривень.

- Мене зацікавила така пропозиція, адже за словами продавця техніка була куплена лише у вересні, а пробіг кадрів – всього 500 фото. А новий такий фотоапарат коштує в межах 13 тисяч гривень. Тож я відразу поспілкувалась із продавцем і попросила скинути останнє фото, зроблене на дзеркалку. Ось тут і почалося саме цікаве, - пише Світлана.

unnamed (51)
unnamed (51)

- Тож я попросили розпакувати і зробити фото, бо хотіла бачити що купую. Але гроші вже як виявилося продавцю потрібні були не на курсову, а на лікування. І ще продавець захотів повністю передоплату, - продовжує Світлана.

unnamed (52)
unnamed (52)

- Тоді він прислав мені наступне фото. І тут я вже остаточно зрозуміла, що це обман. Адже фото були не Сanon 600d, а Сanon 60d. А коли я йому про це сказала, він сказав, що Сanon 60d його старий фотоапарат і набагато гірше фотографує, аніж Сanon 600d, що привело мене в ступор, адже в дійсності все навпаки, - каже читачка.

unnamed (53)
unnamed (53)

- Після цього я написала, що не варто дурити покупців, і я знаю, що насправді він нічого не продає. І після цього хлопець видалив свій профіль на ОLХ, - розповідає пані Світлана.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео