В Тернополі вшанували пам’ять Андрія «Світляка» (фото)

unnamed (45)

Сьогодні Андрію Дрьоміну мало б виповнитися 35, щоправда доля розпорядилася по-іншому – 10 серпня 2014 року хлопець загинув героїчно, у бою під Іловайськом.

Десятки тернополян та побратимів прийшли до будинку, у якому мешкав Андрій, щоб помолитися за душу Героя і віддати шану. Біля меморіальної дошки відправили молебень.

unnamed (40)
unnamed (40)

- Я його знав як брата, як друга, як людину творчу і всебічно розвинену, - сказав троюрідний брат Андрія Дрьоміна. - Для нас він має бути зразком для наслідування, як треба жити, як треба досягати цілей і своєї мети. Він навчив мене українських пісень, виконання гімну на гітарі. Своєю майстерністю він змушував метал оживати. Твердий, міцний, громіздкий метал він робив витвором мистецтва. І не тільки метал, а й музику, її він також робив мистецтвом.

unnamed (41)
unnamed (41)

Сьогодні, в день народження «Світляка», Патріарх Філарет передав матері загиблого Героя Ярославі Дрьоміній церковну медаль «За жертовність і любов до України».

unnamed (43)
unnamed (43)

- Добрий брат, хороший друг, гарний син... – говорив бойовий побратим Михайло. - А ще він був націоналістом, саме тому Молитва Українського націоналіста присвячена йому...

unnamed (42)
unnamed (42)

unnamed (44)
unnamed (44)

unnamed (46)
unnamed (46)

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео