Віра Олександрович

Кому із бюджету Тернополя подарують 3 мільйона? (відео, фото)

Мент2

Аж 3 млн грн потрібно на виконання комплексної «Програми профілактики та протидії злочинності «Безпечне місто» на 2017-2018 рр.». І міські депутати вже погодилися виділити таку суму.

Доповідав із цього питання на останній сесії т. в. о. начальника міського відділу поліції Тернополя, підполковник Сергій Гаврилюк. Переконувати депутатів він особисто пішов до трибуни.

[embed]https://youtu.be/X4vIhoIfWho[/embed]

- У Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події Тернопільського відділу поліції зареєстрували 34 131 заяв і повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події, - каже він. – Це – на 51,31% більше, ніж за аналогічний період 2015 року.

Читати весь звіт пану Гаврилюку не довелося – депутати сказали, що добре знають текст програми. Проте запитань до доповідача все одно було багато.

[embed]https://youtu.be/mTRBVI8qCg8[/embed]

- Протягом звітного періоду наші співробітники облікували 2702 злочинів, що на 17,2% більше, ніж за аналогічний період минулого року, - додає він. - Разом із тим, на 32,7% збільшилося кількість тяжких і особливо тяжких злочинів.

Тому, мовляв, відділу і потрібна фінансова допомога від міської ради. Натомість депутати нагадали Сергієві Гаврилюку і за п. 166 порядку денного: «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0641 га за адресою: пров. Галицький гр. Гаврилюку С.В.». Виявилося, що йдеться про одну й ту ж особу.

[embed]https://youtu.be/ONHKeDF_79c[/embed]

До речі, на наступному засіданні, 20 грудня, це питання зняли із розгляду, причому із ініціативи заявника.

Отже, на випуск соціальної реклами у вигляді інформаційних буклетів, брошур, виготовлення і розміщення рекламних щитів, банерів, сіті-лайтів, відеофільмів, розробку і випуск методичного посібника «Якби я знав закон», «Як не стати жертвою злочинів» щороку витрачатимуть по 60 тис. На проведення оперативно-профілактичних операцій під умовною назвою «Генофонд» - по 25 тис. Натомість по 400 тис. грн щороку йтиме на покращення  забезпечення підрозділу поліції. Від цього довіра населення до правоохоронців має зрости на 30%, принаймні так йдеться у тексті Програми.

Фото і відео автора

Витяг із паспорту Програми

Перелік місцевих бюджетів, які беруть участь у виконанні програми Міський бюджет (у тис. грн)
Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, у т. ч.: 3 000,0
- коштів міського бюджету 3 000,0
- коштів інших джерел -

Обсяги та джерела фінансування (у тис. грн)                                                                                                                                    

Обсяг коштів, які пропонується залучити на виконання програми 2017 р. 2018 р. усього
Обсяг ресурсів, усього: 1 500 1 500 3 000
у тому числі, міський бюджет 1 500 1 500 3 000

Вибір читачів за тиждень

Відео