Віра Олександрович

Про мешканців гуртожитків у Тернополі дбатиме бідний… Іван Зінь (відео, фото)

unnamed (28)

Чимало питань, які пересічному тернополянину можуть видатися дріб’язковими, міські депутати вирішують не в кулуарах, а просто на сесії.

unnamed (27)
unnamed (27)

Так, про внесення змін до рішення міської ради від 22.12.2015 р. за №7/3/11 «Про Програму підтримки книговидання місцевих авторів, висвітлення діяльності міської ради, забезпечення святкових і офіційних заходів на 2016-2018 роки» доповідала на останньому засіданні начальник управління організаційно-виконавчої роботи Світлана Добрікова.

[embed]https://youtu.be/ClJYfNoRFto[/embed]

За її словами, гроші за деякими статтями вдалося зекономити, натомість на інші потреби кошти треба додати. Аж 35 із 39-ти присутніх у залі депутатів із цим погодилися. Тому замість слів: «Забезпечення відзнаками Тернопільської міської ради і міського голови» треба читати: «Забезпечення відзнаками та нагородною продукцію», в стовбцях 2016, 2017, 2017 до цього заходу замість цифр «150,0» слід читати «75,0». Натомість у стовбцях 2016, 2017, 2017 до заходу «Грошові винагороди з нагоди державних, професійних, святкових і пам’ятних дат» замість цифр: «138,0» слід читати: «213,0».

Просила Світлана Добрікова того дня депутатів також внести зміни до складу міської комісії із забезпечення житлових прав мешканців гуртожитків. Виявилося, цією справою зацікавився свободівець Іван Зінь. Включити його до складу комісії погодилися знову ж таки 35 депутатів міської ради.

До слова, Іван Зінь під час експертного аналізу, свого часу ввійшов до двох дуже цікавих рейтингів: як один із найбідніших депутатів і таких, які не мають власного помешкання (див. фото унизу – прим.).

unnamed
unnamed

unnamed (1)
unnamed (1)

Про те, що також відбувалося на сесії, читайте ТУТ, ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео