Що чекає тернополян на вихідних?

unnamed (31)

Щотижневий забіг runday, виставку ікон та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

Заходи на 14 січня:

Тернополян запрошують на виставку «Дідух - різдвяний дух». До 20 січня 2017 року в Українському домі «Перемога» експонуватиметься виставка »Дідух - різдвяний дух". Вхід вільний.

У Тернополі представили виставку ікон, написаних під час VI Міжнародного пленеру іконопису та сакрального мистецтва на Волині «Боже Милосердя». Триватиме експозиція у тернопільській галереї «Бункермуз» до 19 січня. Вхід вільний.

Тернополян запрошують відсвяткувати Старий Новий Рік у Бункермузі. Початок о 21:00. Вхід вільний.

Тернополян запрошую на концерт київського колективу Azathoth Circle. Відчути всю силу музики можна у арт-барі «Коза» вже 14 січня. Початок о 20:00. Вхід – 50 грн.

14 січня, о 09.30, відбудеться щотижневий любительський забіг на 5 км. Що таке Runday? Це регулярні забіги довжиною 5 км, які є абсолютно безкоштовними і необмежені віком, а також рівнем тренованості учасників. Це змога знайти однодумців, або приєднатися до сім’ї любителів бігу. Чому саме 5 км? Це середня дистанція, яку можуть подолати усі учасники.

Заходи на 15 січня:

Тернополян запрошують на виставку «Дідух - різдвяний дух». До 20 січня 2017 року в Українському домі «Перемога» експонуватиметься виставка »Дідух - різдвяний дух". Вхід вільний.

У Тернополі представили виставку ікон, написаних під час VI Міжнародного пленеру іконопису та сакрального мистецтва на Волині «Боже Милосердя». Триватиме екпозиція у тернопільській галереї «Бункермуз» до 19 січня. Вхід вільний.

У Тернополі відбудеться парад вертепів «Нова радість стала». 15 січня, о 14:00, на Театральному майдані відбудеться урочисте нагородження лауреатів конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста». Тоді ж розпочнеться парад вертепів та різдвяний концерт музикантів і співаків Тернополя.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео