Тернопільських водіїв просять бути обережними: знову активізувалися крадії номерних знаків

received_395456940800710

Сьогодні вночі, 13 січня, у Тернополі із однієї із автівок викрали номерні знаки. Інцидент трапився на вулиці Бережанській.

Номерний знак був на польській реєстрації. Також пограбований власник автомобіля повідомив, що невідомі на лобовому склі залишили листок паперу із номером телефону.

Нагадаємо, в жовтні минулого року в Управлінні патрульної поліції повідомляли, що в місті працює група зловмисників, які викрадають номерні знаки, що перебувають на іноземній реєстрації. Вони розуміють, що власник цього автомобіля не зможе виїхати за кордон і тут він цей знак виробити не може. Відповідно, ставлять його углухий кут.

Після крадіжки злодії залишали на лобовому склі листочок із номером телефону. Коли ж власники пограбованої автівки телефонували за вказаним номером, їм повідомляли суму, яку потрібно перерахувати на певний банківський рахунок. Після чого невідомі казали де захований номерний знак.

Патрульні поліціянти Тернополя просять власників автомобілів бути обережними, та ставити свої транспортні засоби на платні автостоянки або у гаражі. Також правоохоронці закликають постраждалих від подібних крадіжок звертися в службу 102, адже злодії доволі часто залишають номерні знаки на прилеглій території.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео