Тернопільський театр актора і ляльки запрошує. Репертуар на січень

Screen Shot 01-10-17 at 09.37 PM

Святкові канікули підходять до свого завершення і Тернопільський академічний обласний театр актора і ляльки гостинно відкриває двері в казку. Маленьким тернополянам пропонують переглянути такі вистави у січні:

15 січня 2017 р. (поч. о 12-00, 14-30 год.)

«Новий рік - чарівник!»

(новорічний дитячий ранок) 

Дорогі дівчатка і хлопчики! Хто з вас хоче цікаво й весело провести Старий і зустріти Новий рік? Усі, хто любить зимові свята, готуйте карнавальні костюми і поспішайте в театр актора і ляльки! От, де можна від душі повеселитися, пограти, поспівати й потанцювати і, навіть, подивитися чарівний ляльковий спектакль «Кому потрібен сніговик»!

 Для глядачів 4+

Тривалість вистави – 1 год. 30 хв

Ціна квитка 35 грн.

22 січня 2017 р. (поч. о 12-00, 14-30 год.)

«Івасик і Змія» Ю. Чеповецький

(українська казка)

Одного разу знайшов Дід у лісі чудовий корінець, схожий на маленького хлопчика і… почалася казка про Івасика-Телесика. Так, так, того самого хлопчика, який з’явився на радість самотнім Діду і Бабі із звичайного лісового корінця. І усе було б добре, якби хитра, підступна Змія-Відьма не вкрала малого Івасика…

Режисер – О. Боков

Художники – О. Мельничук, В. Якубовський

Для глядачів 3+

Тривалість вистави – 45 хв.

Ціна квитка 20 грн.

29 січня 2017 р. (поч. о 12-00 год.)

«Як звірі зиму зустріли» В. Лісовий

(весела зимова казка)

Усі дітки люблять зиму, адже це пора веселих свят та щедрих подарунків. А яка ж зима без снігу, криги на річках та морозу? Ось на сцені театру актора і ляльки з’являється Мороз разом із своїми помічницями Метелицею-Хурделицею, Заметіллю-Завірюхою та Пургою-Югою, які створюють справжнісіньку зиму: застеляють білосніжними килимами поля, одягають в снігові шати дерева, заморожують річку. Не забуває Мороз і про лісових звірів. Залишає ополонку для Сома, маленьких зайчиків захищає від хитрющої Лисиці.

Зимова вистава «Як звірі зиму зустріли» – це добра казка з веселими піснями та пригодами, кумедними персонажами, яка надовго зарядить кожного добрим настроєм та щирими теплими емоціями.

Режисер – з. а. України В. Лісовий

Художник – О. Федун

Балетмейстер – Д. Татарінов

Для дітей 4+

Тривалість вистави – 45 хв.

Ціна квитка 20 грн.

Вибір читачів за тиждень

Відео