Орест Сарматський

Почім патріотизм на Тернопільщині?

unnamed (9)

На підтримку проектів патріотичного виховання молоді Тернопільщини виділено вдвічі більше коштів ніж торік.

На фінансування проектів національно-патріотичного виховання у цьогорічному бюджеті передбачено 250 тис грн. Крім того, ще 100 тис грн спрямуються на підтримку проектів молодіжних організацій іншого спрямування.

unnamed (10)
unnamed (10)

Про це повідомляє прес-служба ОДА (Див. ТУТ). Натомість торік було виділено 175 тис грн на фінансування усіх проектів загалом,  повідомив начальник управління у справах сім’ї і молоді Тернопільської ОДА Ігор Чорний під час засідання обласної координаційної ради з національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

- Подавайте свої проекти на участь у конкурсі. Прийом документів триватиме до 3 лютого включно, — звернувся Ігор Чорний до представників молодіжних організацій.

Також, як наголосив заступник голови облдержадміністрації Юрій  Юрик, на перспективу планується проведення конкурсу щодо створення військово-патріотичних роликів, кращі з яких будуть відзначені й профінансовані.

У той же час оприлюднено підсумки реалізації заходів з національно-патріотичного виховання дітей та молоді у 2016 році. Серед них відзначили всеукраїнську акцію «Маки пам’яті», де зібрали кошти для потреб воїнів АТО. А також змагання «Сокіл» та «Джура», на всіх етапах яких в загальній кількості взяли участь близько 6 тис учнів.

   Фото – прес-служба ОДА,   відкриті мережі

 

Вибір читачів за тиждень

Відео