Віра Олександрович

Єгер із Тернопілля заробив «кримінал» і втратив авто (відео)

Єгерю, який відстрілював собак у заказнику, що в Бучацькому районі, автомобіль дійсно спалили.

Факт підпалу уже підтвердили експерти – займисту рідину на автівку, виявляється, лили зверху. Про це розповів начальник обласного управління поліції Олександр Богомол. Осіб, причетних до злочину, за його словами, поки що не встановили.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=2WV7Cymro-E&feature=youtu.be[/embed]

Нагадаємо, 8 січня у соціальних мережах активісти розмістили відео, де видно, як керівник Бучацького товариства мисливців і рибалок Василь Сеник стріляє у собак. Ця подія сталася 31 грудня у заказнику, що у Бучацькому районі.

- Факт розстрілу собак також підтверджений, - каже Олександр Богомол. – Кримінальна справа з цього приводу є. Єдине питання у тому, чи була стрілянина законною? Єгер стверджує, що, згідно із законом про мисливське господарство, він має право здійснювати відстріл собак в охоронній зоні. Втім, на це теж має бути рішення. Сумніваюся, що воно є…

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=4pjg1wgkM2E&feature=youtu.be[/embed]

До речі, Олександр Богомол поскаржився на складнощі, що виникли у цьому розслідуванні. Каже, що наразі вдалося вислухати лише одну сторону конфлікту. Ще слід з’ясувати, що робили люди із мисливськими собаками у лісі, коли сезон полювання завершився. Єдине, що категорично заперечив пан Богомол – серед учасників того конфлікту правоохоронців, у тому числі – колишніх, не було.

Поліцейські нині перевіряють кілька версій підпалу авто. Пов'язують шкоду, завдану майну єгеря, також із останньою подією, що сталася у заказнику. Але більше зможуть повідомити, коли розслідування дійде до завершення. Про те, що також відбувалося під час прес-конференції 16 січня, також читайте ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео