Компанія «Агропродсервіс» стала учасником настільної бізнес-гри «LATIFUNDIA»

Screenshot_1

Сайт Latifundist.com за підтримки BASFLimagrainMassey Ferguson створив захоплюючу аграрну бізнес-гру «LATIFUNDIA» учасником якої стала компанія «Агропродсервіс».

Про це повідомляється у соціальній мережі facebook на сторінці компанії «Агропродсервіс».

Керівник проекту Уляна Корякіна розповіла, що даний задум бізнес-гри розпочався ще три роки тому та розробкою його ніхто не займався, бо їхня компанія тільки цього року побачила важливість даного проекту.

Проект ми задумали більше трьох років тому, але реальну потребу ринку побачили в цьому році. На початку роботи над проектом перед нами стояло завдання вмістити весь агробізнес України в одну коробку! Хоча в перших же пробних іграх ми відчули, що це не просто гра, а справжній бізнес симулятор. Але найважливіше, нами керувало бажання принести трохи тепла і затишку в кожен дім та офіс, куди потрапить ця гра. Аграрії гідні того, щоб спеціально для них створювалися такі речі», - зазначила Уляна Корякіна.

latifundia-minopoly-latifundist-com-2-69882
latifundia-minopoly-latifundist-com-2-69882

LATIFUNDIA – це настільна гра, яка навчає основ агробізнесу в Україні.

Гра починається з поля «Посівна». У процесі ви можете купувати і продавати Аграрні активи (Агрохолдинги, Фермерські господарства, Порти, Заводи), будувати Ферми і Елеватори. Ваш капітал буде залежати від інвестицій в земельний банк і активи, а також від угод з іншими гравцями. Ви зможете провести посівну кампанію, купити агрохолдинг, опинитися в «Зоні карантину» або випробувати свою удачу на «Дні поля». До того ж, ви дізнаєтеся всі проблеми і процеси, з якими доводиться справлятися латифундистам кожен день.

Вибір читачів за тиждень

Відео