Орест Сарматський

Тернопіль теж скаже Путіну своє «Фе!»

путін

Сьогодні відбувається всесвітня антипутінська акція #StopPutinsWarInUkrainе

 У сусідній, Рівненській області широко підтримують широко підтримують всесвітню антипутінську акцію #StopPutinsWarInUkrainе.

Зокрема, як повідомляють рівненські ЗМІ, у Рівному захід пройде о 13:00 на Майдані Незалежності. Це робиться з метою достукатися до світових політиків, аби ті зі свого боку посилили вплив на Росію.

- Ми мусимо достукатися до всіх світових дипломатичних інстанцій, до урядів країн, що формують світову політику, щоб за допомогою санкцій та інших превентивних заходів спільно змусити ворога відступити, кажуть активісти, - йдеться у повідомленні.

- Ми теж підтримуємо таку акцію, - розповів кореспонденту «ТЕРЕН» координатор Національного руху «ДІЯ» в Тернопільській області Дмитро Гайдуцький.

- Зберемось о 15-й годині на сходах драмтеатру із однодумцями, учасниками АТО. Прийдемо туди із відповідними гаслами, щоб висловити своє ставлення до головного агресора, який вбиває українців і утримує в полоні наших співвітчизників. Участь в акції братимуть і родичі полонених жителів області, - розповів Дмитро Гайдуцький.

Акція #StopPutinsWarInUkrainе проводиться вже вдруге. Вперше гасло «СтопПутін!» озвучували 14 жовтня 2016 року в 60 країнах світу. Учасники протесту вимагають вивести з території України (включно з Кримом) всі російські окупаційні війська, відновити повний контроль над державним кордоном з боку України у всій зоні конфлікту та негайно звільнити всіх заручників і незаконно утримуваних осіб.

Фото – відкриті мережі

Вибір читачів за тиждень

Відео