Увага, на Тернопільщині розгулює судимий чоловік (фото, відео)

PM854image002

Мешканець Житомирської області забрав у дитини прикраси, представившись поліцейським і зник. Особу чоловіка вдалось встановити.

До працівників Тернопільського відділу поліції звернувся житель обласного центру і повідомив про те, що у його внучки невідомий, представившись співробітником поліції, шляхом обману забав золоті прикраси.

- Дівчинка – третьокласниця у день пригоди гуляла разом зі своїм двоюрідним братом. До них раптово підійшов незнайомець, назвався поліцейським і почав розповідати історію про те, що в когось викрали телефон, тому попросив дітей показати свої засоби зв’язку, - розповідають в Головному управлінні нацполіції.

Коли лиходій виявив, що у дітей немає мобільних мобільних, то почав на ходу вигадувати іншу історію. Чоловік «шукає також крадені золоті сережки, дуже схожі на ті, які носить третьокласниця». Школярка зняла золоті прикраси і віддала шахраєві.

Згодом дитина впізнала кривдника на фото. Ним виявився житель Житомирської області Бирковський Руслан Альбінович (1975 року народження). Чоловік неодноразово судимий і на даний час перебуває в розшуку за скоєння серії злочинів, передбачених частиною 2 статті 190 ККУ - шахрайство, вчинене повторно.

Правоохоронці звертаються до всіх, хто може надати інформацію, яка може стати у нагоді під час пошуку й затримання зловмисника: (0352) 27-11-70, 27-11-71, моб. 067 259 15 18, або 102.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=t-FxbKL3I3Y[/embed]

Фото, відео ГУНП в Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео