В Тернополі над чиновником міської ради вкотре сходяться хмари

ternopil_miska_rada_65

Заслухати начальника управління транспорту, комунікацій та зв'язку  Тернопільської міської ради щодо виконання доручення сесії по наданню депутатам до 25 грудня 2016 стратегії виходу галузі з кризи, планують міські обранці 25 січня.

Для цього готові навіть провести позачергове засідання постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Про таку ініціативу повідомив у себе на «Фейсбуці» член комісії свободівець Роман Торожнюк.

unnamed (32)
unnamed (32)

Нагадаємо, що роботу начальника згаданого управління Ігоря Мединського вже визнавали незадовільною, а міський голова навіть оголосив йому догану. Не виключено, що депутати повторно ставитимуть питання про звільнення чиновника з посади.

«Було доручення, дане на сесії міської ради, надати депутатам до 25 грудня 2016 року стратегію виходу галузі з кризи, - говорить співрозмовник »Терену«, обізнаний з тонкощами стосунків народних обранців та працівників міської ради. - Депутати нічого не отримали. Натомість, перевізникам підняли тариф, незважаючи на те, що їх обіцяли покарати за саботаж під час листопадового аномального снігопаду».

За інформацією джерела «Терену», рішення про звільнення начальника будь-якого управління приймає особисто міський голова. Рішення депутатів носять рекомендаційний (а у випадку з Мединським - наполегливий) характер.

До слова, міські депутати вже намагались звільнити з посади начальника управління містобудування, архітектури та кадастру Бесагу Василя Йосиповича, однак не змогли подолати вето міського голови на своє рішення.

Вибір читачів за тиждень

Відео