Тернополянки підуть на побачення, щоб назбирати кошти для дітей

побачення

Задля популяризації розвитку культури і мистецтва, формування та пропагування у громади міста Тернополя таких людських цінностей як милосердя, доброта, чуйність, та гуманність у нашому місті проведуть великий благодійний аукціон побачень під назвою «Виграй побачення з красунею - подаруй дітям свято».

Такий захід спрямований на збір коштів для дітей з неблагополучних та багатодітних сімей, дітей-сиріт. Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Студреспубліка» спільно з Громадською організацією «Перша Леді» бажають подарувати таким діткам казку.

Організатори розповідають, що даний захід направлений на залучення та об’єднання активних громадян міста, волонтерів, молоді та студентства для співорганізації до наймасштабнішої благодійної акції: благодійного аукціону до Дня Святого Валентина «Виграй побачення з красунею – подаруй дітям свято». А також на привернення уваги громади міста  до проблем дітей-сиріт та дітей з неблагополучних сімей.

- Краса не продається і не купується! Справжню внутрішню красу не купиш за будь-які гроші, вона або є, або ж її немає… Ми вам пропонуємо долучитись до благодійності (доброї справи), доторкнутись до краси, зустрітись із нею на романтичному побаченні, – зазначає організатор акції Олександр Барзишен.

Благодійний аукціон є доповненням до благодійної акції «Подаруй дитині Миколая».  Даний захід є унікальним, оскільки дає переможцю (а їх буде три) можливість виграти «Побачення з красунею», тобто право повечеряти з трьома найгарнішими та найвідомішими дівчатами України:

Красуня 1: Еліна Руденко,

Красуня 2: Любов Конева,

Красуня 3: Аліна Крамарчук.

- Також Кожен учасник і переможці автоматично стають співорганізаторами заходу, оплативши вартість участі (300 грн). Їм вручатимуть іменні дипломи «Про участь у благодійному аукціоні», - додають організатори.

Благодійний онлайн аукціон «Виграй побачення з красунею – подаруй дітям свято» проходитиме в Тернополі в три етапи:

Етап 1: Реєстрація на участь у проекті: з 23 січня до 13 лютого 2017 року,

Етап 2: Старт і проведення аукціону з 13 до 23 лютого  2017 року.

Етап 3: Урочиста частина – благодійний концерт : підведення підсумків, визначення та оголошення фіналістів.

Для реєстрації у проекті необхідно:

Учасникам онлайн аукціону – ознайомитись з правилами, + заповнити реєстраційну форму (все є на сайті, на головній сторінці);

Співорганізаторам – заповнити реєстраційну форму вказавши в коментарях контактну особу від співорганізатора;

Глядачі, які заповнять реєстраційну форму, і зроблять це з 23 січня до 7 лютого 2017р. зможуть потрапити на урочисту частину та будуть зареєстровані на додатковий розіграш призів. (деталі згодом).

Детальніше читайте ТУТ і ТУТ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео