Тернопіль очікує транспортний прорив: оприлюднюємо документи «покращення» (фото)

Міська рада

На позачерговому засіданні постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму начальник управління транспорту, комунікацій та зв'язку Тернопільської міської ради Ігор Мединський надав депутатам план з удосконалення та покращення роботи свого управління з урахуванням пропозицій депутатів.

Цей документ (на фото) мав стати відповіддю на доручення, дане на сесії міської ради, надати депутатам до 30 грудня 2016 року стратегію виходу галузі з кризи.

 

IMG_20170125_180331
IMG_20170125_180331

IMG_20170125_180345
IMG_20170125_180345

Натомість, депутати розкритикували роздані їм пропозиції.

«Ми не бачимо нічого нового у порівнянні з повсякденною роботою управління та маємо підозри, що такий самий план роботи був і в 2016 році і раніше, - висловив свою точку зору депутат Назар Зелінка. - Міський голова озвучує цікаві ініціативи, які зовсім не відображені у запропонованому документі. Де інформація про електронний квиток, оплата проїзду за кілометр, облік пільговиків, інші нововведення?».

За словами народних обранців, від начальника управління, якому вони вже висловили недовіру на попередньому засіданні сесії міської ради, очікували стратегічного документу, який покаже системні зміни в галузі та дозволить вирішити низку концептуальних проблем функціонування транспорту: розвиток комунального автопарку, збереження тарифу, оновлення рухомого складу, чіткий контроль пасажиропотоку, адресність у наданні пільг тощо.

Завершилося засідання комісії черговими обіцянками депутатів повернутися до питання діяльності управління транспорту на наступному пленарному засіданні.

Вибір читачів за тиждень

Відео