Тернополяни провели футбольний матч пам’яті Героїв Крут (фото)

2ф (Copy)

Вчора, 28 січня, у приміщенні ФОКу, неподалік 20 школи молодіжний методичний центр «КУТОР» провів турнір із футзалу у пам’ять героїв, які загинули на станції Крути 29 січня 1918 року.

Участь у турнірі взяли такі команди як: «Галицькі леви», «Правий легіон», «Вікінг»

Сьогодні нам випала чудова можливість вшанувати світлу пам'ять борців за волю та незалежність України організувавши футзальний турнір та запросивши молодь! – розповідає заступник голови Молодіжного методичного центру «КУТОР» Ігор Бойчук, організатор заходу. - Нам не потрібно забувати власну історію, адже хто її не знає, той негідний називатися українцем! Дякую командам, які зголосилися взяти участь в турнірі. Були перемоги, поразки, навіть травми… однак ми визначили переможця і окремо нагородили команди, котрі зайняли призові місця. Ми й надалі організовуватимемо подібні заходи, щоб заохотити молодь до вшанування національної пам'яті. Також спонукатимемо молодих людей розвиватися як фізично, так і духовно.

Відтак, учасник турніру Андрій Тернопільський зазначив, що почесне 3 місце зайняла команда «Галицькі Леви», здобувши яскраву перемогу (6-2) над командою «Вікінг», щоправда «Леви» зазнали дві мінімальні поразки.

«Вікінг» виборов срібні нагороди.

Ну а золото і безперечно перемогу на турнірі здобула команда «Правий легіон».

1ф (Copy)
1ф (Copy)

3ф (Copy)
3ф (Copy)

4ф (Copy)
4ф (Copy)

5ф (Copy)
5ф (Copy)

Фото: Марта Синоруб

Вибір читачів за тиждень

Відео