Дорогою до Тернополя чоловік загубив… колесо (фотофакт)

траса

Тернополяни продовжують писати про свої «незабутні» історії, які трапилися з ними на трасі Тернопіль-Львів. На цей раз «відвертим поєдинком 3:0 на користь ями» поділився Ростислав Яцків на своїй сторінці у Facebook.

- Продовження баталій у стилі колесо-яма на трасі Тернопіль-Львів-Тернопіль. Буду відвертим - цей поєдинок я програв 3:0 на користь ЯМИ, - пише тернополянин. - Нещодавно я уважно читав матюкливий пост Тараса Ковальчуак і сьогодні я його підтримую на всі 90%...

Стан доріг, завищене та не якісне світло в авто - це мізерна, але дуже травматична частина автомобільного життя. Повертаючись зі Львова до Тернополя, осліплений прожекторами псевдо-фури (5 тонн) із наліпленими галогенками в три ряди, уникаючи вльоту в яму розміром з колесо, вскочив у меншу ямку, яка все-одно зробила свою чорну справу... І це сталося за 5 км до м. Золочів, що на Львівщині.

1к

...Нещодавно, за три дні мені довелося наїздити 500 км і я жодного разу не мав пригод, а сьогодні - за 130 км я мав пригоду на всі 100%. І тих 500 я їхав із середньо швидкістю 100 км/год, а тут лише 60 км/год і маю втрати на кругленьку суму. Різниця у країнах, Польща і Україна.

2к

Цей пост мав би завершитися фотками зігнутого диску але є ще одне «но»... коли я докотився до автозаправки ОККО і попросив любий варіант підкачати колесо, то чарівна касир сказала, що вони такої послуги не надають, а компресор є на автозаправці іншої компанії за 1 км.

3к

Я дуже поважаю брендові автозаправки WOG та ОККО і поважаю їх за якість, але у цьому випадку вийшло навпаки. Невже складно поставити компресор для підкачки? Це ж мізер, але який приємний, щоб не діставати все із багажника для заміни колеса. Якби підкачав, то доїхали б до шиномонтажу. А так вже ризикував на запасці до Тернополя.

P.S. ... тре купляти танка!!!

Фото Ростислав Яцків

Вибір читачів за тиждень

Відео