Тернополянин дає слушні підказки місцевим чиновникам

новый коллаж

Пост-міркування виставив у мережі Facebook тернополянин Тарас Циклиняк. На цей раз чоловік зробив допис про громадські вбиральні міста, їхній стан, кількість і доступність.

- Для більшості туристів, особливо, дітей, Тернопіль починається із вбиральні. Така людська природа і це нормально. Це - за «Перемогою». Суть проста - 20,30 людей повинні оперативно «скористатися» вбиральнею і піти гуляти містом, - пише Тарас. - Я пощу це не для того, щоб дорікати, просто то є наше реальне обличчя. Найближча громадська вбиральня знаходиться в парку Шевченка. Я не підтримую ідею щодо того, аби «зобов’язати» заклади громадського харчування «безкоштовно впускати» (бо таку ідею хтось озвучував). Впускайте до себе додому безкоштовно. Проект полюдської великої вбиральні для 200 000-го міста коштує копійки у порівнянні із всім що будується, наводиться, лагодиться, створюється щороку.

туалет
туалет

Іншим мешканцям міста теж є що добавити.

- В Тернополі є проблеми з туалетами, в центрі нема жодного, я завжди заходжу в кафе і не встидаюся, але люди не місцеві часто запитують про вбиральню, і тут починаєш ніяково пояснювати, що треба йти в кафе.... Якщо це старші люди, то все закінчується терпінням... – коментує допис Олена Беднарська.

ту
ту

Інша користувачка додає, що варто було б «відновити хоча б те, що є, вже не кажучи про створення чогось нового...»

Фото з власного архіву Тараса Циклиняка

Вибір читачів за тиждень

Відео