ФК «Тернопіль» зупинився в кроці від здобуття кубку на Меморіалі Макарова

medaly.ac2d3b8bd9f704f13541a60922fc27b1

29 січня, ФК «Тернопіль» у фіналі Меморіалу Макарова поступився першоліговому ковалівському «Колосу» – 0:3, тим самим наші земляки зупинилася в кроці від здобуття кубку.

Рахунок у матчі був відкритим уже на четвертій хвилині. Відзначився гравець «Колоса» Олександр Бондаренко. Ближче до кінця першого тайму ковалівська команда збільшила свою перевагу – гол записав на свій рахунок Ярослав Вишняк, повідомляє прес-служба ФК «Тернопіль».

Одразу після перерви доволі небезпечним був удар тернополянина Тараса Червонецького, але в цьому епізоді надійно зіграв кіпер «Колоса» Яшков. Незадовго муніципали отримали чисельну перевагу – за фол останньої надії з поля був вилучений воротар ковалівської команди. Перевагу в одного гравця мав використовувати Сергій Полянчук, але з лінії воротарського майданчика не зумів поцілити в ствір воріт. Натомість те, що не вдалося нашим землякам, вдалося суперникам, які втретє вразили ворота Олександра Воробея (гол на рахунку Євгена Морозка).

ФК «Тернопіль» у фінальному матчі виступав у такому складі: Воробей, Кухарський, Полянчук, Клекот, Бабич, Червонецьий, Кривий (Пришнівський, 43), Вонс, Солонинко (Лема, 78), Богданов, Дульзон (Дорі, 32).

Вибір читачів за тиждень

Відео