Тернополянам покажуть фільм, що отримав «Оскар»

chehiya-890x395

Тернопільська книгарня «Є» запрошує на відкриття  сезону Чеських четвергів, на яких буде показано найкращі зразки чеського кінематографу мовою оригіналу з українськими субтитрами.

Протягом першого півріччя 2016 року відвідувачі книгарень «Є» уже мали змогу ознайомитися з певними зразками чеського кінематографу, і це переважно були документальні фільми.

У першому півріччі 2017 року Чеський Центр у Києві та мережа книгарень “Є” представлять усім зацікавленим найкращі зразки ігрового кіно Чехословаччини та, після 1992 року, — Чехії.

Чеські четверги відбуватимуться у книгарнях «Є» з 2 лютого по 27 квітня що два тижні.

В цей четвер показуватимуть любовну комедію про чоловіка, який думав, що вже не може бути гірше, і не сподівався, що саме проживає найкращі моменти свого життя. У Франтішека вже посивіли вуса. Коля ще не досяг шкільного віку, вони зустрілися завдяки трагікомічній життєвій ситуації. Зрештою ці двоє залишилися самі. Старий молодчик і хлопчик, які один одного не розуміють у всіх значеннях цього слова. На них чекає довгий і складний шлях за усмішкою і любов’ю. Фільм отримав Оскара за найкращий іноземний фільм у 1996 році.

Вибір читачів за тиждень

Відео