Допоможи одинокому — віднайдеш радість

EylpvPTBYmQ

У рамках проведення акції у Збаразькому ТЦСО «Допоможи одинокому — віднайдеш радість» для підопічних відділення стаціонарного догляду, с. Заруддя, надали благодійники та спонсори Тернопільщини натуральну допомогу:

1. Отець Іван і парафіяни, с.Заруддя, продукти харчування на суму – 345 грн.; 2. Християни віри євангельської - п’ятидесятники, м. Збараж, солодких дарунків на суму 300 грн.; 3. Християни віри євангельської - п’ятидесятники, смт. Вишнівець, солодких дарунків на суму 575 грн.; 4. Християни віри євангельської - п’ятидесятники, с. Заруддя, солодких дарунків на суму 300 грн.; 5. Житель смт. Вишнівець, Богів Ю.Г., продукти харчування на суму 1000 грн.; 6. Церква «Віри, Надії, Любові», м. Тернопіль,солодкі дарунки на суму 600 грн., пеленки на суму 500 грн., шкарпетки на суму 400 грн.. Всього даровано на суму 4020 грн.

Милосердя й увагу до похилих людей необхідно виявляти не тільки під час проведення певних заходів, а й щодня. Старість не обмине нікого. Простягнемо свою руку допомоги вже зараз. Адже для вас – це лишень краплина уваги, а для людей похилого віку – океан доброти, для вас – це миттєвий порух душі, а для них – невимовне почуття вдячності і щастя, для вас – це хвилина, а для них – останні миті, зігріті теплом вашого серця.

З повагою, підопічні та працівники Збаразького ТЦСО.

Вибір читачів за тиждень

Відео