Виробничий травматизм на Тернопільщині знизився (цифри)

trawma

За 2016 рік поступило 72 повідомлення про скоєння нещасних випадків, в яких постраждало 72 особи. У 2015 році було 78 таких повідомлень. Складено акти за формою Н-1, тобто пов’язані з виробництвом 54 випадки в тому числі 5 випадків - зі смертельним наслідком, 22 випадки - з можливою інвалідністю та 27 випадків з тимчасовою втратою працездатності.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року рівень виробничого травматизму знизився.

Так, смертельний травматизм зменшився на 5 випадків, травматизм з можливою інвалідністю - зменшився на 4 випадки, травми з тимчасовою втратою працездатності зменшились на 1 випадок.

Не пов’язано з виробництвом 18 випадків, в тому числі - 14 випадків смерті на виробництві, 2 - з можливою інвалідністю та 2 випадки з тимчасовою втратою працездатності.

Найбільше випадків, пов’язаних з виробництвом, допущено на підприємствах в відділенні виконавчої дирекції Фонду в м. Тернополі - 38.

Нещасні випадки мали місце на підприємствах Бучацького - 4, Бережанського - З, Гусятинського - 2, Теребовлянського, Кременецького, Шумського, Лановецького, Борщівського, Чортківського, Підволочиського - по 1 випадку.

В Збаразькому, Заліщицькому, Козівському, Зборівському, Монастириському, Підгаєцькому районах нещасних випадків на виробництві зареєстровано не було.

Випадки професійного захворювання за 12 місяців поточного року не зареєстровані. Всі нещасні випадки і професійні захворювання розслідувані за участю страхових експертів. Розслідувано 4 нещасні випадки, що сталися з працівниками інших областей.

Вибір читачів за тиждень

Відео